-

Onama

U vrelim ljetnjim mjesecima, u našoj prelijepoj bašti, temperature je niža za par stepeni. Prirodni ambijent, zelena oaza, žuborenje vode tik uz sto za kojim uživate u nekom od naših specijaliteta ili kafi, ucinice boravak prijatnim.

Poseban ugođaj je u kasnim popodnevnim i vecernjim satima, u smiraj napornog radnog dana.IK su i dječji jelovnici i igralište, to je kafa koju majke bezbrižno piju, dok dok im djeca uz animatore uživaju u igri i zabavi. IK je i ostrvce na kojem je rijec DA izgovorena nebrojeno puta. To je mjesto na koje cete se opet vratitit i gdje ste uvijek dobrodošli. IK je luksuz koji sebi možete priuštiti. Neka IK bude uspomena svih vaših i naših nezaboravnih trenutaka, onih koji su prošli i koji tek predstoje

Imanje Knjaz je izopšten kutak u prirodi, mjesto stvoreno za uživanje uz odličnu hranu i najbolje specijalitete.

Na Imanju se u svako doba uživa, ljeti u hladovini uz iskonske melodije prirode, žubor vode i cvrkut ptica, zimi uz pucketanje vatre u kaminu, bilo da ste na jutarnjoj kafi, na ručku ili večeri sa prijateljima, porodicom, poslovnim partnerima. Jedan je od najatraktivnijih, sadržajno najbogatijih ugostiteljskih objekata glavnog grada, pa i Crne Gore, potpuno izmješten od gradske gužve i buke, svakako je Imanje Knjaz, koje se nalazi na poznatom Podgorickom izletištu Mareza.

IK je i zimska idila u kojoj uživate uz pucketanje kamina i ljetnji raj u kom se opuštate i uživate uz zelenilo i šum rijeke. IK su i ljubazni konobari, menadžeri, šefovi kuhinje cijim specijalitima i oni koji vode racuna o „liniji“ ne mogu odoljeti. IK su i crnogorski kacamak, razna jela od mesa, svježa riba iz Jadranskog mora i nezaobilazna Pita od jabuka. IK je mjesto za sanjarenje, opuštanje i romantiku, mjesto gdje se uvijek osjecate uvaženo, lagodno i ispunjeno.