Custom Title Excerpt

Restoran

Dobro došli u restoran

Romantičan i miran, okružen prirodom, restoran „ Imanje Knjaz “ predstavlja mjesto predaha i gastro ugođaja. Prijatna atmosfera, fini žamor ispunjenog restorana čine ovaj restoran idealnom lokacijom bez obzira da li ste za piće, poslasticu, kratak ili duži obrok.

U našoj galeriji hrane uživaćete u svakom zalogaju, bilo da ste na doručku, ručku ili večeri. Garantujemo vam zadovoljenje i najdelikatnijih ukusa, pružajući vam i vizuelni doživljaj. Maštovito postavljena ljetnja bašta i ono što je krasi jeste igraonica za djecu, sa dosta travnate površine kao i zatvoreni dio restorana čine ovo mjesto pravom oazom.

Naš cilj je da za vrijeme svog boravka ovdje nahranite i dušu i tijelo i da izađete sa osmijehom na licu sa željom da dođete ponovo!

Restoran je elegantno namješten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta do 116 mjesta i bašta kapaciteta 540 mjesta mogu biti prilagođeni da savršeno odgovore svim vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl. Restoran ujedno ima i VIP salu za poslovne sastanke(ručkove ili večere) kapaciteta od 10-12 osoba. U naš restoran će vas uvijek dočekati ljubazno i profesionalno osoblje a usluga na viskom nivou.

U pripremi hrane pronasli smo smisao zivota dok je naš jelovnik sastavljen od lijepih internacionalnih, mediteranskih jela.Takodje imamo roštilj na ćumur i pizza peć na drva. Hrani posvjećujemo punu pažnju, njegujemo kulturu hrane, pripremamo je s ljubavlju da biste vi u njoj uživali.